Werken bij

Vacature

Scholieren

Zo, het is zaterdagochtend en jouw wekker gaat vroeg want, vandaag is het tijd om aan de slag te gaan bij Tielemans Groentekwekerij. Je stapt op de fiets en iets voor zeven kom jij de kas binnen. Je kletst even wat bij met jouw gezellige collega's. Om zeven uur worden de taken verdeeld en jij gaat direct aan de slag. Je houd je vooral bezig met het oogsten en sorteren van de komkommers. Het is gezellig op de werkvloer, maar iedereen werkt hard door. Voor je het weet zijn we klaar en zit je weer op de fiets naar huis. Genoeg tijd om nog te genieten van jouw weekend!
Vacature

Teamleider

Wij zoeken een fulltime teamleider die ons team komt versterken. Tielemans Groentekwekerij is een modern glastuinbouwbedrijf waar we jaarrond komkommers en tros-cherrytomaatjes telen (snoeptomaatjes). In je functie werk je onder de bedrijfsleider en wordt je in eerste instantie verantwoordelijk voor een groep mensen van 5-10 personen in productiewerk.
Afhankelijk van de interesse en kennis is dit op diverse afdelingen binnen ons bedrijf mogelijk. Denk daarbij aan gewaswerk, sorteerloods, tomatenteelt, belichte komkommers....... Doorgroei binnen ons bedrijf zou prettig zijn.

Sollicitatieformulier


Bel mij terug