Facebook-actie: like, deel en win tomatenplanten

Facebook-actie: like, deel en win tomatenplanten

19 juli 2016

Afgelopen weekend zijn we een facebook-actie gestart waarbij mensen een eigen tomatenplantje kunnen winnen. En de reacties waren erg leuk, veel mensen hebben meegedaan! De winnaars zijn gisteren allemaal langsgekomen om hun plantjes op te halen om zelf thuis de lekkerste tomaatjes van Nederland te kweken.

Het telen van deze heerlijke trostomaat op grote schaal is topsport, maar voor een leek is het een hele leuke uitdaging om een paar trosjes aan een plant te kweken. Wij wensen iedereen die een plantje heeft gewonnen heel veel succes met de teelt en stuur allemaal foto’s door op onze facebookpagina facebook.groentekwekerij.nl!

De l’Amuse is een heerlijk zoet en klein trostomaatje waarvan het bijna jammer is om ze op te eten vanwege de prachtige decoratieve uitstraling. Zijn glanzende dieprode kleur geeft het accent op elk gerecht. Maar als u ze eenmaal geproefd heeft, laat u de decoratie voor wat hij is. Door zijn zoete smaak is hij niet voor niets een ideale snack die vooral bij kinderen populair is. Voor meer informatie over onze teelt kijk je op de tomatenpagina van onze website