Corporate film De Guijt met duurzame komkommers uit Boekel

Corporate film De Guijt met duurzame komkommers uit Boekel

15 juli 2015

Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je fit en sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je voelt. Kies bewust. Kies verse groenten en fruit, huisgemaakte sappen en soepen, lokaal smaakvol vlees, onweerstaanbare broodjes of salades en verantwoorde snacks. Met goede voeding bruis je de dag door. De Guijt, barstensvol levenslust!

De Guijt beantwoordt de vragen van nu en daagt iedereen uit om bewust te kiezen; thuis, op het werk of tijdens een avondje uit. Dat voelt niet alleen goed, je presteert ook beter en dat geeft nog meer energie. De Guijt is gebaseerd op vier basiswaarden; gezond bezig, zuinig op onze wereld, diervriendelijk en huisgemaakt. De Guijt is daarbij niet snel tevreden. Wat vandaag goed is, kan morgen beter. Met ieder product hebben we een enorme ambitie, elke dag weer wordt daaraan keihard gewerkt. Dat doen we niet alleen. Het team bestaat uit top chefs actief in eigen keuken, leveranciers, voedingsdeskundigen en wetenschappelijke organisaties. Die ambitie is onder andere gericht op minder suikers, zouten en vetten.

Bekijk de Corporate film van De Guijt

De komkommers van De Guijt bieden u een hoger gehalte aan voedingsvezels dan een ‘normale’ komkommer; voedingsvezels vormen een belangrijke stof voor een goede spijsvertering, een beter darmflora, geven een verzadigd gevoel en dragen daarom bij aan een gezond gewicht.

Voor meer informatie over De Guijt, hét huismerk van Hutten Catering, de-guijt.nl.